woensdag 16 december 2015

Wat meer info deze keer

Via een facebook groep voor christelijke bloggers kwam deze vraag voor mij langs. De antwoorden die daar gedeeld zijn die kan ik hier natuurlijk ook wel delen.

Het is een flinke lap tekst maar misschien toch wel leuk om te lezen...zo niet....dan wacht je tot er weer wat meer crea is...
Hier trouwens nog wat bakmixen die ik net gemaakt heb....de koek die je ervan bakt is geweldig lekker.
Op deze link vind je het recept: KLIK HIER VOOR PLAATKOEKMIXEn dan nu de vragen......


1. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
3 en een half jaar geleden ,....Ik volgde al heel lang allerlei creatieve blogs, en ik wilde een eigen plek om mijn creaties te laten zien. Ook voor de creatieve workshops die ik geef was het een manier om klanten te trekken
2. Wat wil je bereiken met je blog(s)?
Niet zo veel. Inspiratie denk ik .Ik wil graag delen wat ik maak, om anderen weer ideeen te geven. Ook kom ik zo aan klanten voor de workshops.
3. Wat is de mooiste reactie die je hebt gekregen op je blog(s)?
Dat was van een moeder , die een gehandicapt kindje heeft. Ik maakte voor haar in opdracht ( eenmalig ) een advent kalender die wijst naar Jezus. Ze had weinig gelovige mensen om zich heen en worstelde met onderwijs aan haar dochtertje. Zij was zo blij om via mijn creaties meer over Jezus te kunnen laten zien. 
4. Welk lied raakt jou? Stil, mijn ziel wees stil
5. Welke blogs lees jij graag? Blogs waarin mooie schrijfstijl gecombineerd wordt met goede foto's .Mensen die laten zien wat hun bezighoud.
6. Wat zou je graag veranderen in de maatschappij/samenleving?
Gun elkaar het goede....die houding wil ik meer zien
7. Wat vind je het leukst aan bloggen? Dat het mijn eigen ruimte is.
8. Wat zou je graag veranderen in de kerk? Ik de Gereformeerde kerk vrijgemaakt, waar wij zitten , is het allemaal erg intern gericht, ik zou meer naar buiten willen...door een focus op God en de ander is er dan vanzelf minder aandacht voor eigen regeltjes.
9. Wat is het mooiste wat je in je leven wilt bereiken? Ik denk dat het mooiste nog komt....daar zie ik vol verlangen naar uit. En voor hier voel ik me gezegend, en dus tevreden
10. Wat is jouw gouden ‘blogtip’?
Regelmatig bloggen, anders is de aandacht weg.
Mocht je nog meer willen weten....mail me gerust...

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooi persoonlijk bericht. Daar wordt ik even stil van. Ik wens je dat al jouw dromen en wensen uitkomen. Dat het mooister zeker nog komt.

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om je zo weer iets beter te leren kennen :)
  Ik raak altijd geïnspireerd door je blog en vind het ook mooi om je christen-zijn door je blog heen te lezen/zien.
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen