Workshop foto's

Workshop Brocante spulletjes maken
Ik was in een woonwinkeltje en ik zag daar allemaal spulletjes voor 6 ,7 euro , die we allemaal zelf konden maken. Dat hebben we dus gedaan. Tafels vol met kant en parels , met lint en met oude knopen. Hartjes maken, kaarsen versieren. Bloemen voor op een lucifer doosje. Alles bij elkaar te schattig voor woorden. De een maakt een heel mooi item. De ander gaat voor meerder kleine dingen, om een sfeerhoekje te maken. En je leert van je buurvrouw. Daarom ook deze foto's , gewoon voor een beetje inspiratie.

Workshop AFTELKALENDER Sinterklaas


Deze workshop was een prachtig voorbeeld van keihard doorwerken. MEt jute en met vilt hebben we op een lap rode stof een Sint en Piet en kleine zakjes gemaakt. De zakjes zaten los aan haakjes en die kunnen eraf zodra de dag om is. Ook was het erg leuk om te zien wat de verschillende mensen er voor eigen invulling aan gaven. 


Workshop Brocante Kersthanger maken


Naar een voorbeeld uit het winterboek van ELine Pellinkhof hebben we met meer dan 10 dames een mooie hanger gemaakt. Alles kon eraan, knopen hartjes, oude garen kaartjes.Parels , sterren, balletjes lint en nog veel meer ander lint.


Workshop op Lokatie Sleutelhangers/Keycords maken
Ik geef ook workshop op lokatie. In overleg met degene die uitnodigt kom ik dan met al mijn spullen langs en hier in Pernis was het bij een vrouwen bijbelstudie groep die een leuk uitje wilde.

 

 


1 opmerking: