woensdag 28 november 2012

De stoelen van de rommelmarkt


Hier zie je mijn 5 euro stoeltjes, die ik kocht op een rommelmarkt. Ik heb er 4 en ik ben druk bezig , verven en bekleden. De eerste is af, ik heb morgen een workshop en te weinig stoelen, vandaar deze aankoop. Maar als ik iets niet goed kan, dan is het wel verven.Gelukkig ben ik geen perfectionist en meestal ziet niemand het. De postzakken kreeg ik van Ria, DANK.
Ik ben niet de enige die creatief is , hier zie je onze oudste zoon die voor het eerst een surpirse moet maken voor op school. Ik was juf van de bovenbouw, en ik heb meer dan genoeg surprises langs zien komen. Dat maakt dat ik bij surprises ga voor GROOT.Het moet groot. En met groot , bedoel ik opvallend. Ook het liefst een beetje houdbaar.( ik heb wel eens een gelatine pudding gemaakt als kind , met het kadootje erin...niet houdbaar wel groot en opvallend...een succes.)  Het moet even mee naar huis kunnen en een week in de kamer staan. Je snapt:Thijs en ik zijn dus druk bezig.

5 opmerkingen:

 1. Leuk renee, als ik nog eens een postzak over heb is tie weer voor jou! Ik heb straks een grote klus! Een bank bekleden voor bij de eettafel, zal tzt het resultaat laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige stoelen worden dat... Super als je zoiets vind en er dan dit van maakt.
  Leuk he, die surprises... krijgen we het resultaat nog te zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het knap als je door die oude stoelen heen al kunt zien wat je ervan gaat maken! super leuk geworden! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw te gek!!!
  Ik vind het geweldig van die metamorfoses!!!

  BeantwoordenVerwijderen