zondag 15 december 2013

Wat er al weer niet gebeurde afgelopen weekend

Ik maakte nog een aantal plankjes voor op de kerstmarkt.
En ik had ook een hoop toilettasjes af.
Maar hoe gezellig het ook was ( en KOUD), hoe schattig verlicht enzo..... ik verkocht er niet zo veel.
Het was misschien te koud, misschien te duur, misschien ehhh, weet ik dus niet.
Maar ach, er kwamen allemaal vriendinnen even kijken, en ja , die kochten wat...haha, bedankt lieve meiden...ik vond het grappig.
Thuis had ik de hele zaterdag een beetje een kater....zo veel gedaan de laatste tijd, en nu was er even niks.
Ik ging dus de boom neerzetten , en wat kaartjes schrijven....ook nog wat maken...nl een paar andere plaatjes voor in mijn kaarten hanger....VREDE . Mijn kerstwens voor iedereen , die dit hier leest , maar ook die in ons huis binnenkomt is VREDE. In je hart , in je huis , om je heen, en vooral van Boven.

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat is dat vervelend! Ik las het ook al ergens anders, misschien een schrale troost... Je spulletjes zien er in ieder geval heel leuk uit! En dan ook mijn kerstwens voor jou en misschien dan juist wel nu (met de kater, maar die is misschien ook wel weer weg): vrede... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En je kraampje was zo leuk!!! Ik ben erg blij met m'n spulletjes!!!
  Mooi, je VREDE kaarten!!! Liefs, Mir

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kraampje ziet er in elk geval gezellig uit. Wel jammer dat je niet zoveel verkocht hebt. Ik weet ook niet wat het is, de ene keer loopt het heel goed, de andere keer weer minder. Het hangt toch een beetje van het publiek af denk ik en er zijn erg veel kerstmarkten.
  Ja dat herken ik, zo'n kater... dan moet je echt even omschakelen na al die drukte. Dank je wel voor je mooie wens, ik wens jou ook de vrede van God toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien toch maar eens naar een grotere kerstmarkt! Ik had het laatst ook op een marktje... gewoon niet het juiste publiek! Je spulletjes zijn leuk genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen